Mobiele Website

€9 euro p/m

*exclusief opstart kosten


Feature lijst

Mini-versie van je website

Een homepage, categorieën en de belangrijkste features van jouw bestaande website. Jouw mobiele variant, maar dan compacter en vooral veel gebruiksvriendelijker voor je mobiele bezoeker.

Statistieken

Natuurlijk wil je alle resultaten bekijken van je mobiele site. Alle statistieken over je mobiele bezoekers krijg je maandelijks netjes aangeleverd. Van het aantal bezoekers tot de pagina’s die het meest bekeken zijn.

Bereikbaarheid en Contact

Voor de mobiele website bouwen wij altijd een gebruiksvriendelijke contactpagina. Een aanwezige click-to-call knop, zodat bezoekers je direct kunnen bellen. Met het geïntegreerde Google Maps kaartje ben je ook altijd te vinden.

Klantwaarderingen

Positieve reviews zijn altijd goed! Integreer ze eenvoudig op je nieuwe mobiele website, zodat je mobiele bezoekers weten hoe anderen over je bedrijf denken.

Speciale URL en QR Code

Voor je mobiele website krijg je een verkorte URL, speciaal voor mobiele websites. Makkelijk voor de mobiele bezoeker en ook voor al jouw online marketing uitingen. Gebruik ook een scanbare QR-code bij al je marketing activiteiten, zodat je webbezoeker snel terecht komt bij jouw mobiele website.

Menukaart op je site

Speciaal voor restaurants! Voeg je menukaart toe op je mobiele site. Wijzigingen zijn makkelijk aan te brengen. Zo blijft je mobiele website altijd up-to-date!

Eigen huisstijl

Creëer je eigen huisstijl passend bij de huidige website. Kies bijvoorbeeld de kleur en lettertypes voor jouw mobiele website.

App voor mobiele apparaten

De basis van de mobiele website is zo ontwikkeld dat deze gemakkelijk als app geïnstalleerd kan worden voor je mobiele apparaat met een iOS of Android besturingssysteem.

Onze Visie

Als je iets doet, moet je het goed doen. Het maken van goede sites of apps kan je zo ingewikkeld maken als je maar wilt. Bij SocialNet is dit niet het streven. Als het eenvoudig doeltreffender is, dan doen wij dat. Het resultaat telt. Kwaliteit en gebruiksvriendelijk staan hierbij centraal. Mooie producten hoeven natuurlijk niet duur te zijn. Wat weer zorgt voor relatief lage investeringen. Fijne uitkomsten waar alle partijen blij van worden. SocialNet levert fantastische producten en resultaten, die met passie en aandacht worden gerealiseerd. Wij denken groots, The sky is the limit!


Contact