Budget Website

€29 euro p/m

*exclusief opstart kosten


Feature lijst

Responsive

Je website ziet er goed uit op mobiele telefoons, tablets en normale computers.

Mobiele App

Je site is geschikt om geïnstalleerd te worden als App op iPhone en Android apparaten.

Altijd up-to-date zonder iets te doen

Wij zorgen dat de site altijd up-to-date is. Pas je informatie (bijv. openingstijden) aan op Facebook, dan update de site automatisch!

Reserveringsystemen

Wij ondersteunen en integreren de meest gangbare en populaire reserveringssystemen zoals OpenTable, LiveBookings, SeatMe, Couverts, etc. Bezoekers kunnen dus direct op de (mobiele) site reserveren.

Bestelsysteem

Wij ondersteunen en integreren de meest gangbare en populaire bestelsystemen waaronder Takeaway.com, HungryHouse, FeedMeOnline en anderen.

Promote mobiel gebruik

Verkorte link en een QR-code maken het heel eenvoudig om de mobiele site te delen met je klanten.

Click-to-call

Voeg een Click-to-Call knop toe waarmee klanten direct kunnen bellen. Voor mobiele gebruikers is dit de makkelijkste manier om contact op te nemen.

Statistieken

Het aantal bezoekers, telefoontjes, hoe vaak de route is opgevraagd, hoe vaak het menu is bekeken ed. wordt door ons bijgehouden.

Kaart

De kaart & routebeschrijving zorgen ervoor dat klanten jullie makkelijk kunnen vinden.

Delen op socials

Voeg linkjes toe naar je socials zoals Foursquare, Yelp en Tripadvisor. Bezoekers kunnen dan makkelijk inchecken, liken e.d.

Onze Visie

Als je iets doet, moet je het goed doen. Het maken van goede sites of apps kan je zo ingewikkeld maken als je maar wilt. Bij SocialNet is dit niet het streven. Als het eenvoudig doeltreffender is, dan doen wij dat. Het resultaat telt. Kwaliteit en gebruiksvriendelijk staan hierbij centraal. Mooie producten hoeven natuurlijk niet duur te zijn. Wat weer zorgt voor relatief lage investeringen. Fijne uitkomsten waar alle partijen blij van worden. SocialNet levert fantastische producten en resultaten, die met passie en aandacht worden gerealiseerd. Wij denken groots, The sky is the limit!


Contact